11:11 otkriva – Šta se krije u novoj liniji za negu kose brenda Cécred iza kojeg stoji Beyoncé

Tekst: Milena Veselinović

Baš kao što je i najvljeno prošle godine, Beyoncé ulazi na scenu nege kose sa svojom najnovijom linijom Cécred, obećavajući transformaciju koja prevazilazi sve do sad viđeno.

Uz osam novih proizvoda, od hidratantnih šampona do tretmana za jačanje, Cécred pretenduje da oda počast tradicionalnom pristupu lepoti i veliča snagu i vitalnost kose.

Revolucija je ipak tu?

Brend već ima preko 230 hiljada pratilaca na Instagramu, što itekako govori o hype-u koji je izazvao. „The Foundation Collection“ je temelj ove linije, obuhvatajući sve od šampona za dubinsko čišćenje i pilinga za kožu glave, do ulja za kosu i losiona koji zaključava vlagu unutar vlasi, daje joj mekoću i sjaj. Svaki proizvod, dizajniran u jedinstveno oblikovanim statement bocama, nosi pečat Beyoncéinog prefinjenog ukusa i stručnosti, sa cenama koje se kreću od 30 do 52 dolara. Ova kolekcija je već dostupna na zvaničnom sajtu brenda, spremna da zadovolji potrebe svih korisnika.

Mirisi koji čaravaju: oud, sandalovina, jasmin

Ono što Cécred čini posebno privlačnim jeste pažljivo odabrana paleta mirisa. Svaki proizvod je aromatizovan notama ouda, sandalovinom, jasminom i drugim bogatim esencijama, pružajući ne samo negu već i senzualno iskustvo koje budi sva čula. Iako će mnogi smatrati da je ovo još jedan beauty brend poznate ličnosti, mogli bismo da kažemo da ova linija ne mora biti iznenadni hir mega-zvezde. Posmatrati Cécred kao kulminaciju Beyoncéine lične povezanosti sa lepotom, koja je počela još u detinjstvu, u salonu njene majke, ispravan je ugao gledišta. Zabavljajući mamine klijentkinje u salonu, dok su se one šišale i stilizovale, Beyoncé je iz prve ruke videla kako nega kose može biti čin samoljublja i osnaživanja. „Hair is sacred. The journey begins on February 20,“ napisala je Beyoncé, nagoveštavajući da Cécred nije samo linija proizvoda nego i putovanje ka svetu nege i brige o zdravoj kosi.

Kroz brend Cécred transcendirajući granice tradicionalnog pristupa, Beyoncé nam donosi liniju koja slavi raznolikost, snagu i lepotu u svim njenim oblicima. Ova linija nije samo prilika za negu kose, već i poziv na putovanje ka samoprihvatanju, osnaživanju i slavljenju sopstvene jedinstvenosti. Beyoncé ne samo da nas vodi kroz svoj intimni svet lepote, već i postavlja nove standarde u beauty industriji. Sa proizvodima koji su jednako moćni kao i simbolični, Cécred nas podseća da je kosa kruna koju svakodnevno nosimo i da zaslužuje najveću pažnju i negu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI