11:11 izbor – devojke koje inspirišu ove jeseni

Tekst: Milena Veselinović

Dok se zlatno-crveni listovi spuštaju na tlo, a hladnoća sve više kuca na naša vrata, potreba za stilskom inspiracijom raste brže no ikada.

Jesenje boje, teksture i trendovi otključavaju posebnu vrstu kreativnosti, a nema boljeg vodiča kroz ovu sezonu od uticajnih influenserki i modnih stručnjaka koje prate ritam uličnih trendova, modne piste i sopstvenog stila.

11:11 vam otkriva u kojim profilima pronalazimo inspiraciju za odevanje ovih dana.

Anouk Yve

Ona je kameleon u industriji mode, poznata kao influenser marketing guru, novinar, blogerka, osnivačica brenda luksuznih kaiševa Talje. Poznata po svojoj sofisticiranoj estetici, Anouk donosi prefinjenost svakoj kombinaciji koju nosi.

Ove jeseni, ona nas vodi kroz svet zemljanih tonova, kašmirskih džempera, ušukanih kaputa, ali i elegancije kroz ležerne business outfite, visoke potpetice i udobnu, nosivu garderobu poznatih svetskih brendova među kojima i Celine, Toteme, Cos, J.Crew, Chanel, The Row, Gia Borghini. Njenu paletu boja čine crna, siva i neutralni tonovi koje savršeno kombinuje. 

Kristina Rudy

Bavljenje modelingom donelo joj je važne kontakte u fashion svetu, a nakon osnivanja brenda Rudy I Eye, igru je podigla na viši nivo. Kada ne pozira ispred objektiva za modne kampanje, Kristina ponosno nosi komade iz svoje modne linije.

Kožne pantalone, dugi oversize mantili kvalitetne izrade, skinny pantalone i korseti, deo su njenih outfita koje idelno uklapa u svoju svakodnevicu i autentični, edgy, i pomalo mistični stil.

Marie Mikh

Poslovni, sofisticirani look, sa akcentom na ženstvenim detaljima, tamniji tonovi garderobe koje hrabro kombinuje, zaštitni su znak kreativne direktorke, modne konsultantkinje i stilistkinje Marie.

U njenom garderoberu su fantastični komadi poput The Row obuće, Hermes torbi, YSL aksesoara, Dries van Noten, Brunello Cucinelli koje ona uklapa na prilično interesantan način.

Vanessa Hong

Nju na Instagramu prati preko 580 hiljada fanova. Vanessa Hong je modna blogerka i influenserka poznata po svom blogu The Haute Pursuit, koji je započela kao platformu za deljenje strasti prema modi, nakon čega je tokom godina stekla značajnu popularnost u ovoj industriji. Osim toga, postala je prepoznatljivo lice na revijama i događajima.

Njena prisutnost na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, omogućila joj je da se poveže sa širokom publikom sa kojom deli svoje outfit izbore, mišljenja i inspiraciju. Vanessa uglavnom bira neutralne boje, belu kao osnovu oko koje gradi outfit, crnu, sivu, srebrnu i bež, a specifična je po tome što preferira avangardne krojeve po kojima je prepoznatljiva.

Foto: Instagram

POVEZANE VESTI