11 najboljih gedžeta za njega u 2023. godini

Tekst: Milena Veselinović

Dobrodošli u svet gde tehnologija sreće stil, gde gedžet nije samo uređaj koji koristimo svakodnevno, već posebni spoj nauke u službi praktičnosti.

U eri kada su inovacije i dizajn postali nerazdvojni, predstavljamo vam 11 gedžeta koji nisu samo atraktivni za svakog modernog muškarca, već i izraz individualnosti i karaktera. Od retro zvukova do futurističkih tehnologija, ovi uređaji će vas oduševiti.

Sound Burger, prenosivi bluetooth zvučnik

 

Za ljubitelje Whitesnake-a, Iron Maidena, možda Beatlesa ili Patti Smith, Sound Burger je savršen dar sa retro vajbom 1980-ih. Ovaj prenosivi gramofon u crvenoj boji, sa predivnim dizajnom poput školjke, doživljava svoje upgrade izdanje pojačano kvalitetnom bluetoothom konekcijom i izdržljivom baterijom.

Informacije o dostupnosti i ceni: audio-technica.com, £199

Sony Bravia XR XR65X95L

 

Možda biste na prvi pogled pomislili TV kao TV, međutim ubrzo biste bili razuvereni. Ovaj 65-inčni TV aparat, sa Dolby Atmos tehnologijom i Cognitive Processor XR, nudi izvanredne boje i 4K UHD rezoluciju, pružajući vrhunski doživljaj gledanja, savršen za gejmere ili filmofile koji vole avanturistički doživljaj u udobnosti svoga doma.

Informacije o dostupnosti i ceni: johnlewis.com £1699

 

OONI, električna peć za picu

 

Idelan pomoćnik za sve gurmane i ljubitelje italijanskog specijaliteta koji žele kvalitetan obrok za kratko vreme. Zamislite noći sa pizzom u dvorištu bez muke oko dima, priprema i čekanja. Ova peć se zagreva za 20 minuta i priprema pizzu za samo 90 sekundi, što je impresivno!

Informacije o dostupnosti i ceni: selfridges.com £800

FELLOW, Carter Inox putna šolja

 

Ova dvostruko ojačana čelična šolja je savršen izbor za one koji žele da uživaju u svojoj kafi u pokretu, a istovremeno vode računa o okolini. Za sve kosmopolite, užurbane multitaskere koji završavaju više obaveza u hodu, ovo je odličan način da uvek uz sebe imate omiljeni napitak.

Informacije o dostupnosti i ceni: selfridges.com £30

Mr. Porter, transparentni zvučnik

 

Kada ga pogledate, zadiviće vas njegov dizajn! Ovaj 360-stepeni zvučnik, dizajniran tako da podseća na starinsku lampu, idealan je za festivalsko leto, sa mogućnošću da svetli i pulsira u ritmu muzike, što je jedan od interesantnih dodataka.

Informacije o dostupnosti i ceni: mrporter.com £270

Apple HomePod mini

 

Za sve ljubitelje života u trenutku. Prenosivi, kompaktni zvučnik, koji emituje zvuk u krugu od 360 stepeni, ujedno je i vaš glasovni asistent. Apple HomePod Mini nudi visokokvalitetan zvuk i lako se povezuje sa drugim Apple uređajima, a izdržljiva baterija garantuje pouzdanost i u najzahtevnijim uslovima.

Informacije o dostupnosti i ceni: selfridges.com £99

Original Hydrow Rower | Buy The Hydrow Indoor Rowing Machine

 

Za posvećene sportiste i sve one koji vole fizičke izazove. Hydrow je veslački trenažer koji nudi iskustvo veslanja na vodi uz pomoć 22-inčnog touchscreen-a, tihog i udobnog sedišta. Odličan je za ljubitelje fitnesa.

Informacije o dostupnosti i ceni: hydrow.com £1995

Soda Stream Terra, aparat za pravljenje gazirane vode

 

Ovo je zanimljivi, prenosivi, lagani uređaj koji omogućava da sami pravite gaziranu vodu po želji, štedeći novac i smanjujući upotrebu plastičnih flaša, čime vodite računa o očuvanju okoline. Izuzetno je atraktivnog dizajna i uklapa se u svaki kuhinjski kutak.

Informacije o dostupnosti i ceni: amazon.co.uk £79.99

Philips 3-in-1 Air Purifier, prečišćivač vazduha, ventilator i grejalica

 

Philips uređaj kombinuje vrhunsku tehonologiju koja objedinjuje tri proizvoda u jednom, za maksimalan komfor, kao i efikasnost. Ovo je prečišćivač vazduha, ventilator i grejalica u jednom elegantnom pakovanju, koja će vam pružiti zadovoljenje svih potreba tokom cele godine.

Informacije o dostupnosti i ceni: amazon.co.uk £370

 

Therabody TheraFace Pro, aparat za negu lica

 

Impresivan masažer lica sa integrisanim potentnim LED svetlom koje je namenjeno podsticanju proizvodnje kolagena, kao i mikrostrujama za toniranje mišića lica. Idealan za one koji žele opuštanje i negu, a žele da to učine iz svog doma bez čestih poseta salonima.

Informacije o dostupnosti i ceni: therabody.com €399

Dodow uređaj za pomoć pri spavanju

 

Verovatno najjednostavniji gedžet sa trenutne liste. Nekada sva magija i leži u jednostavnim stvarima. Namenjen svima onima koji imaju problema sa snom. Dodow je aparat koje projektuje plavo svetlo na plafon, u trajanju od 8 do 20 minuta, čime direktno pomaže da uskladite disanje sa ritmom svetla, olakšavajući proces uspavljivanja. Potrebno je samo da se koncentrišete i pratite uputstva kako biste bezbrižno utonuli u san.

Informacije o dostupnosti i ceni: amazon.co.uk £50

Od retro šarma do visokotehnoloških inovacija, ovi gedžeti su više od elektronskih kreativnih uređaja – oni su izraz vašeg stila i načina života. Svaki od njih uspešno kombinuje funkcionalnost sa dizajnom, pružajući vam ne samo upotrebljivost, već i uživanje. Zakoračite u svet modernog u kome tehnologija postaje deo vaše svakodnevice na najzanimljiviji mogući način.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI