10 godina nakon – Beyoncé lansira novi parfem posle duge pauze

Tekst: Milena Veselinović

Odmaknite se i napravite mesto, Queen B se vraća na scenu!

U okviru aktuelne Renaissance turneje koja je započela u maju ove godine, Beyoncé će održati seriju atraktivnih nastupa koji će biti pravi muzički i show spektakl sa brojnim plesačima, kostimima, uzbudljivim koreografijama, pažljivo osmišljenim segmentima koncerta i uz impresivnu energiju jedne od omiljenih i najkontraverznijih izvođačica današnjice.

Fanove je obradovala vest da će se pevačica uskoro vratiti na beauty scenu pokretanjem nove kozmetičke linije za negu kose. Taj datum još uvek nije objavljen, ali ono što u ovom momentu znamo jeste da je Beyoncé za svoje obožavaoce pripremila novi parfem. Podsećanja radi, prvi parfem Heat lansirala je 2010. godine. 

I mada je ime novog proizvoda još uvek nepoznanica, na posebnom sajtu Parfum Beyonce objavljen je tizer samog parfema gde vidimo misterioznu svetleću siluetu bočice koja je u ovom momentu dostupna za pre-order po ceni od 160$. Parfem dolazi u pakovanju od 50 ml, a za sada je kupovina moguća samo za tržište Amerike i Kanade, dok shipping kreće u novembru.

Po svemu sudeći parfem će biti topliji i blago orijentalni, gornje note sastoje se od klementine i meda, u samom središtu su absolut ruže sa cvetom jasmina, dok osnovu čine zlatni ćilibar i miro ulje.

Verujemo da će nas i ovo parfemsko dostignuće ostaviti Crazy in Love!

Foto: Beyonce

POVEZANE VESTI