11:11 astro zona – kakav nas februar očekuje

Tekst: Marija Tomić

Dobrodošli u 11:11 astro zonu, gde vas čeka detaljan uvid u ono što zvezde pripremaju za vas u mesecu ljubavi i novih početaka.

Februar donosi svakom znaku jedinstvene izazove, prilike i emocionalne preokrete. Od profesionalnih uspeha i avanturističkih putovanja do introspektivnih trenutaka i romantičnih iznenađenja, svaki znak će na svoj način osetiti uticaj planeta. Otkrijte kako da najbolje iskoristite energije koje su vam na raspolaganju.

Ovan: Fokus je na profesionalnom napretku i demonstraciji vaših sposobnosti pred nadređenima. Period je idealan za sticanje pažnje bilo da se radi o novom poslu, promociji ili potrebi da impresionirate osobe na važnim pozicijama. Vaša profesionalna reputacija može značajno rasti zahvaljujući mudrim odlukama i sposobnosti da motivišete i inspirišete druge.

Bik: Za sve Bikove koji teže napretku u karijeri, februar donosi uzbuđenja na profesionalnom planu. Mesec je idealan da se zasuču rukavi i započne sa radom. Jupiter obećava da je ovo vaša „Smaragdna godina“ – period kada snovi postaju stvarnost. Ova privilegija, koja se dešava jednom u 12 godina, počela je 16. maja 2023. i trajaće do 25. maja 2024. Dragi Bikovi, pred vama je uzbudljiv mesec! Budite optimistični i iskoristite prilike koje vam se pružaju!

Blizanci: Značajne promene na nebu koje će se odraziti na život Blizanaca, premeštajući fokus sa privatnog na javni život. Ovo područje simbolizuje diskusiju, debatu, istraživanje i razmenu informacija. Očekuje vas putovanje u uzbudljiv daleki grad ili primamljiv zadatak. Dom i porodica biće u centru pažnje, zahtevajući da balansirate. Februar donosi mnoštvo prilika za rast i razvoj, podstičući vas da istražite nove horizonte i da se hrabro upustite u nove avanture.

Rak: Ovaj mesec donosi promene u dinamici saradnje sa drugima. Prva polovina meseca naglašava značaj rada u tandemu, bilo da je reč o partnerstvu u ljubavi ili poslu. Jupiter donosi odlične vesti o finansijama iz posla koji pripremate, a takođe i kontaktira Saturn, planetu dugoročne dobiti, što sugeriše da će odluke donete ovog meseca doneti osećaj sigurnosti. Ne dozvolite da vas neočekivane vesti uzdrmaju – sposobni ste da rešite sve što je potrebno i izađete kao pobednik.

Lav: U ovom periodu možda nećete imati potpunu kontrolu nad događajima koji se odvijaju, a partneri bi mogli imati prednost u odnosima. Astrologija nas uči da se gotovo sve u životu kreće ka jačanju. Teški aspekti vode ka produktivnijem, etičkijem i transparentnijem pristupu u međuljudskim odnosima. Poruka ovog meseca je da držite svoje ciljeve na umu i da ne odustajete. Vaša lavovska mašta, kreativnost i nepokolebljiva odlučnost ključ su vašeg uspeha ovog februara.

Devica: Ovog meseca, nebeska poruka za vas je da usporite tempo i malo olakšate raspored. Iako ste navikli na naporan rad i uspeh, važno je znati kada zastati. Pun mesec u Devici, 24. februara, mogao bi biti trenutak za donošenje važne odluke za budućnost. Jupiter će biti u poziciji da vas podstakne da duboko i hrabro razmislite o tome šta bi vas učinilo srećnim. Možete ostvariti ono o čemu sanjate – sve počinje izražavanjem namere. Imate planetarnu podršku od Jupitera da vaš san postane stvarnost.

Vaga: Otvaraju se vrata vašem petom domu romantike, zabave i kreativnosti, obećavajući radostan mesec ispunjen društvenim aktivnostima i buđenjem mašte. Mars se pridružuje zabavi dodajući strast, dok se Venera, vaša vladajuća planeta, priključuje 16. februara, što znači da će šest nebeskih tela raditi na vašoj sreći. Za Vage, februar je ispunjen porodičnim i ljubavnim radostima, kreativnim izrazom i završetkom važnih projekata. Pametno planiranje i iskorišćavanje povoljnih dana može doneti zadovoljstvo i uspeh.

Škorpija: Zahvaljujući Marsu, vašem vladaru, koji ostaje u znaku Jarca, februar donosi period stabilnosti i produktivnosti. Ovo položaj Marsa smatra se „uzvišenim“, što znači da je idealno vreme za fokusiranje na ciljeve. Februar za Škorpije je mesec kada će stabilnost, produktivnost i promene oblikovati svakodnevicu, donoseći prilike za rast i lični razvoj.

Strelac: Dragi Strelci, februar donosi nastavak fokusa na upravljanje finansijama koje ste započeli u januaru. Venera je blizu Marsa, i predstavlja magnet za novac, pa vas mali trud može dovesti do dodatnih finansija. Budite aktivni i istražujte nove mogućnosti. Jupiter obećava da će ponuda koja dolazi biti previše primamljiva da biste je propustili. Februar za vas donosi izazove, ali i značajne prilike. Iskoristite ga da pronađete ravnotežu i postavite temelje za obilje koje vam dolazi. Srećno!

Jarac: Februar počinje savršeno za Jarčeve, jer ih nebeski ljubavnici Mars i Venera obasipaju sjajem i iskricama koje mu daju dodatnu dozu privlačnosti. Tokom ovog perioda, Jarčevi će biti spremni da se bore do kraja kako bi ostvarili ciljeve i neće prihvatiti „ne“ kao odgovor. Dan zaljubljenih može doneti romantiku i sreću kojoj ste se nadali. Sa tranzitnim Mesecom u Biku i Jupiterom u konjunkciji sa tim Mesecom, imate sjajnu poziciju – zaista ste srećni da imate ovaj aspekt. Ko bi vam ikada mogao odoleti?

Vodolija: Mesec započinje tiho, nastavljajući ritam, stil i tempo januara. Imate slobodu da pratite svoje prioritete bez straha. Od 13. februara do 22. marta, Mars ulazi u Vodoliju prvi put u dve godine, donoseći povećanu privlačnost i samopouzdanje. Mars vas stavlja u poziciju vođe, čineći vas odlučnijim i magnetičnijim nego ikada. Ljudi će biti privučeni vama i želeće da pomognu da se približite svojim ciljevima. Posebno obratite pažnju na 21. februar, koji će biti najbolji dan za ljubav, zahvaljujući retkoj konjunkciji Venere i Marsa u Vodoliji. Budite srećni jer vas februar vodi na put samopouzdanja i ličnog ostvarenja.

Ribe: Ovi dani donose nastavak društvene dinamike koja je obeležila vaš januar, sa naglaskom na interakcije ispunjene zabavom i radošću. Vaša sposobnost da se saosećajno postavite u tuđe cipele i oslonite se na svoju intuiciju biće ključna. Ako neko može da otključa poruku ovog punog meseca, to ste vi! Slušajte unutrašnji glas i ne bojte se da izrazite svoje misli. Uživajte u mesecu ljubavi i druženja i prepustite se vodstvu intuicije. Vaša sposobnost da čitate između redova i razumete neizgovorene reči će vam doneti blagostanje i sreću u međuljudskim odnosima.

Foto: eleven eleven

POVEZANE VESTI